Medarbeidere

Jørgen Rasmussen, direktør

Udlært maskinarbejder, 30 års erfaring erfaring med slaggesortering og genanvendelse af restprodukter.

Har siden 1984 beskæftiget sig med slaggesortering og løbende udviklet teknikken på feltet. Samlede i 1998 aktiviteterne i Jørgen Rasmussen Gruppen.

”Vores kerneydelse er slaggesortering af høj kvalitet, dvs. hvor affaldsprocenten er lig nul, fordi vi har renset slaggerne godt. Den ydelse kan vi kun levere, fordi vi har dygtige medarbejdere, som magter opgaven.”

Peter Rasmussen, administrativ chef

Uddannet merkonom, mange års beskæftigelse inden for affaldsbehandling. Har varetaget firmaets økonomistyring og kundebetjening siden 1997.

”Det er vigtigt for mig, at vi overholder det, kunden forventer. Det handler både om, at vi kan klare opgaven til tiden, og at vi har styr på regler og lovgivning på området.”​

​Jeppe Hjermitslev, Civilingeniør

projekt/teknik leder

Uddannet civilingeniør, 20 års erfaring fra arbejde i kommune og affaldsselskab. Har taget sig af firmaets kundekontakt og lovgivning omkring genanvendelse af restprodukter siden 2008.

”Vi har mangeårige samarbejder med vores kunder. Derfor er det vigtigt, at vi indgår klare kontrakter, og at kunderne ved, vi har tjek på miljøanalyser og kravene til slaggesortering.”

Henrik Hosbond, produktionsleder

Udlært kleinsmed, har sorteret slagger med Jørgen Rasmussen Gruppens mobile anlæg siden 2000.

”Tingene skal bare fungere, når vi er ude på en opgave. Derfor er det en fordel selv at kunne klare reparationerne ind i mellem, så anlægget kører så effektivt som muligt.”

Claus Christiansen, maskinfører

Claus Christensen er faglært både inden for murerfaget og autobranchen.

Claus vil forestå den løbende udvikling og vedligeholdelse af vores maskiner.

Desuden har Claus suppleret Henrik ved større sorteringsopgaver og vil assisterer, når vi flytter arbejdsplads.

”Når vi har vores maskiner i arbejde er det vigtigt for produktionen at ”klaveret” spiller på den rigtige måde.

Det gør, at vi opnår det bedste resultat.”

​​Jørgen Rasmussen Gruppen A/S | Hagensvej 30 | DK-9530 Støvring | Tlf.: +45 98 37 18 27​ | info@jrg.dk | Fax 98 37 27 42